Boris Berlin & Aleksej Iskos

ISKOS — BERLIN

ISKOS – BERLIN Design este un parteneriat între Boris Berlin și Aleksej Iskos. Compania lucrează în domeniul designului industrial, designului de mobilier și designului grafic. Firma a fost înființată la sfârșitul anului 2010, dar Boris și Aleksej lucrează împreună cu mult înainte de această colaborare.

În propriile lor cuvinte: “Vedem designul ca o artă de a spune povești. Această poveste este în mod normal destul de complexă, constând din semantică, morfologie, materialitate, tehnologia obiectelor și multe alte elemente. Cu cât este mai clară povestea ta, cu atât este mai probabil ca oamenii să o înțeleagă. Cu cât îți faci mai surprinzătoare povestea, cu atât este mai probabil să și-o amintească. Și, în cele din urmă, cu cât îi faci pe oameni să zâmbească, cu atât sunt mai multe șanse să o iubească! Scopul nostru este să păstrăm cele mai bune elemente ale filosofiei de proiectare a Komplot și să le facem mai clare și mai precise.

La ISKOS — BERLIN căutăm să experimentăm cu noi tehnologii și materiale, să explorăm impactul acestora asupra obiectelor cotidiene. Aceste obiecte au propriile lor istorii individuale, care fac parte, de asemenea, din narațiuni mai largi despre modul în care interacționăm și gândim lucrurile. Permițând materialelor să își aleagă propria direcție, să vorbească de la sine, încercăm să aducem un aer nou acestei povești în curs, acestei povești nesfârșite. “

designed by

Boris Berlin & Aleksej Iskos