Când trăim simplu și tihnit este mai ușor să ne reconectăm la noi înșine, la corpul nostru, la nevoile noastre, la cei din jur.

Anda Roman
Anda Roman

Studio de design interior

Cu o experiență de 20 ani în domeniul designului de interior AR design studio oferă servicii personalizate complete pornind de la concept, până la supervizare de șantier.

Credem că fiecare client este diferit și fiecare spațiu are individualitatea sa, de aceea nevoile și dorințele clientului, modul său de viață si de relaționare cu spațiul, cât și particularitățile interiorului de amenajat stau la baza abordării fiecărui proiect.

Cu o pasiune pentru detalii fine și inspirați de neașteptat, credem în spațiile funcționale, fluide unde viața se poate trăi ușor și frumos, în simplificare, în materiale naturale, în suprapuneri de stiluri, texturi și materiale diferite, credem că munca pe care o facem ne produce bucurie și asta se citește în spațiul respectiv, credem că spațiile în care trăim sau muncim pot fi o sursă de reîncărcare, de bucurie, de confort, de siguranță și de conectare și suntem onorați să fim parte din procesul de creație ale acestor spații.

Este mica noastră contribuție în a face lumea mai frumoasă si ne bucurăm să putem face asta cu fiecare proiect mai mic sau mai mare.

Anda Roman

Magazin

Un magazin centrat în jurul ideii de “design” născut în 2004, este un spațiu imersiv care te invită la o experiență senzorială, la o vizune poetică asupra interiorului, la bucuria descoperirii unui spațiu narativ în care vizitatorul descoperă obiecte în alăturări neobișnuite, un spațiu care invită la un moment de pauză, de conectare, de joc, de descoperire, de ieșire din tipare.

Descoperi o selecție de obiecte semnate de designeri contemporani aflate în dialog cu obiecte vechi, găsite care trimit la arhetipuri, un mix eclectic de obiecte de mobilier, obiecte de iluminat, artă contemporană și orice alte obiecte pe care Anda Roman, curatorul acestei colecții, le percepe ca fiind frumoase și generatoare de bucurie.

Magazin Online