Andreas Lund & Jacob Rudbeck

NORMANN COPENHAGEN

Jacob Rudbeck este absolventul Academiei Regale de Arte Plastice Daneze, secția de Arhitectură iar Andreas Lund a absolvit Școala Daneză de Design în 2000. Atât Jacob, cât și Andreas au propriul lor studio de design.

" Designul de produs este măiestria industrială în care interacțiunea dintre funcționalitate și formă se contopește perfect. Vrem să transmitem mai departe tradiția designului scandinav și să creăm obiecte de zi cu zi care au personalitate, fără a fi stridente ".

Normann Copenhagen este o companie daneză de design interior. Misiunea ei este de a crea produse originale și inovatoare într-un design simplu și contemporan care să reziste timpului. Cu alte cuvinte, să conteste gândirea convențională și să facă obișnuitul extraordinar printr-un design excelent.

Înființată în 1999 de Jan Andersen și Poul Madsen, marca Normann Copenhagen cuprinde o colecție largă și în continuă creștere de mobilier, corpuri de iluminat, textile și accesorii pentru casă. Produsele sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume și au adunat de-a lungul timpului peste 80 de premii de design.

designed by

Andreas Lund & Jacob Rudbeck