Servicii de Design Interior
Proiectul de design interior presupune mai multe etape detaliate mai jos:

Etapa 1

1. Vizita de evaluare a imobilului, fotografii de documentare, discuții preliminare cu beneficiarul pentru stabilirea preferințelor legate de stil, a nevoilor, funcționalităților, discutarea zonelor problematice, etc. Realizarea unui panou inspirațional, un mood-board care conține imagini de referință ale beneficiarului, imagini cu interioare și/sau obiecte care îi plac.

Etapa 2

2. Realizarea RLV-ului spațiului de amenajat. În situația în care beneficiarul are un RLV, verificarea cotelor și efectuarea de măsurători acolo unde cotele lipsesc.

Etapa 3

3. Propuneri de compartimentare, sau recompartimentare a spațiului pe planuri. Obiectivul acestei etape este de a crea eficiență în funcționalitatea spațiului: definirea zonelor de circulație, dezvoltarea planurilor de mobilare, amplasarea echipamentelor.

Etapa 4

4. Propunerea unui concept de amenajare ilustrat printr-un mood-board. Acesta are în vedere pardoseli, tratament pereți, elemente de mobiler, etc. Acesta va conține o combinație de elemente care sugerează atmosfera care se dorește a fi obținută.

Etapa 5

5. Planuri de mobilare 2D. Opțional, se pot reliza randări 3D. Acestea se vor tarifa separat.

Etapa 6

6. Plan de electrice cotat, cu poziționarea surselor de iluminat, al prizelor, întrerupătoarelor.

Etapa 7

7. Realizarea schițelor tehnice cotate pentru pieselor de mobilier personalizate și realizate la comandă. (dressing-uri, dulapuri, biblioteci, separatoare cameră, mobilier baie, etc).

Etapa 8

8. Alegerea obiectelor sanitare cu indicarea furnizorilor.

Etapa 9

9. Alegerea obiectelor de iluminat din portofoliul AR cu predarea ofertelor și specificarea termenelor de livrare, propunerea întrerupătoarelor. Întocmirea unei liste de întrerupătoare conform necesarului de proiect.

Etapa 10

10. Indicarea finisajelor de pardoseli, calcularea suprafețelor și a cantităților necesare pentru placări de pardoseli,indicarea unui model de plintă cu indicarea furnizorilor. Predarea stereotomiilor în șantier și supravegherea implementării corecte.

Indicarea finisajelor de pereți cu indicarea vopselei, tapetului sau a altui tratament de perete cu indicarea furnizorilor. Calcularea suprafețelor și necesarului de vopsea sau tapet.

Etapa 11

11. Propunerea de uși, mânere de uși, cu indicarea furnizorului. Propunerea de modificări ale finisajului sau de înlocuire a tâmplăriei ferestrelor, acolo unde e cazul.

Etapa 12

12. Planuri și schițe tehnice pentru mobilierul de bucătărie. Compartimentarea acestui mobilier se va face împreună cu beneficiarul în funcție de nevoile și preferințele acestuia.

Etapa 13

13. Propunerea unei scheme de mobilare pe încăperi, predarea de mood-board-uri, ilustrate prin colaje, pe fiecare încăpere în parte. Predarea de oferte de obiecte de iluminat, obiecte de mobilier conform schiței de mobilare agreate în prealabil de beneficiar. Ofertele vor conține fotografie de produs, descriere, caracteristici, preț, termene de livrare. Aceste oferte vor fi făcute din portofoliul nostru care conține numeroși furnizori din toată lumea. Opțional, se pot reliza randări 3D. Acestea se vor tarifa separat.

Etapa 14

14. Alegerea de țesături pentru draperii,perdele cu indicarea furnizorului. Propunerea de sisteme de galerii pentru draperii, perdele, rulouri romane, etc și propunerea unor specialiști care au expertiză în croirea și montajul de draperii și perdele. Coordonarea procesului de la concept până la instalare. (de la schițe care detaliază detalii de croire, tivuri, căptușeli, etc, transport țesături la atelierul de croitorie,managementul termenelor de execuție, instalare).

Etapa 15

15. Vizite la șantier pentru supervizare de șantier, atunci când e nevoie.

Etapa 16

16. Managementul comenzilor, centralizarea comenzilor și a transporturilor de obiecte de mobilier, înclusiv transport la locație. La cererea beneficiarului, oferim contra cost, servicii de transport și montaj al obiectelor de mobilier și al obiectelor de iluminat, cu colectarea materialeleor de ambalaj.

Etapa 17

17. Propunerea de covoare, perne, cuverturi, elemente decorative și alte detalii care creează ambianța spațiului.

Etapa 18

18. Propunerea unor soluții personalizate, unice pentru anumite zone în funcție de spațiu, provocări și disponibilitatea clientului de a ieși din tipare.


Centralizarea și managementul tuturor comenzilor de către noi salvează foarte mult timp și efort pentru beneficiarii noștri, ceea ce credem că este un mare avantaj în ziua de astăzi.

Deținem un portofoliu vast de furnizori de mobiler, obiecte de iluminat, covoare, țesături, tapet, înterupătoare, placaje ceramice, oglinzi, decorațiun, dar și obiecte vechi, unicat. Colaborăm cu multe din brandurile cunoscute și consacrate, dar și cu ateliere mici, de familie care realizează obiecte în serie mică. De asememena, avem propriul atelier de producție, ceea ce ne permite să imaginăm și apoi să producem manual diferite obiecte de mobilier adapatate fiecărui proiect.

Prețul unei ședinte de consiliere: 100 € +tva / oră
Ai nevoie de ajutor?

Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111Luni — Vineri. 11am — 7pm