e-Design

Îți oferim servicii de design interior indiferent de locația în care te afli. E-Design este o opțiune simplă, adaptată vremurilor actuale, în care vei primi toate materialele (proiectul de amenajare) via email și vei putea să îl implementezi în ritmul propriu. Comunicarea se va face pe e-mail și video-calls.

E-Design este o variantă de colaborare flexibilă, se adaptează nevoilor tale: este alegerea ta dacă vrei să îți amenajezi toată casa, o încăpere sau doar o anumită zonă din casă. Noi ne bucurăm să lucrăm împreună!

Ce conține proiectul e-Design?
 • Planșă inspirațională (maximum 2 variante diferite) ilustrată printr-un colaj. Aceasta include obiecte de mobilier, obiecte de iluminat, tratament pereți (vopsea, tapet, etc), tratament pardoseală, tratament ferestre, decorațiuni, paletă cromatică;
 • Planuri de mobilare 2D;
 • Listă de obiecte de mobilier, obiecte de iluminat, decorațiuni, etc. cu indicarea furnizorilor, prețurilor, termene de livrare.
Avem nevoie de la tine de următoarele:
 • RLV (dacă nu ai un RLV poți măsura spațiul de amenajat singur. Vom avea nevoie de o schiță desenată a interiorului de amenajat care să includă și înălțimi, uși, ferestre, calorifere).
 • Fotografii de ansamblu ale interiorului de amenajat ( cel puțin 2) și fotografii din fiecare colț al încăperii. (4 fotografii). Fotografiile făcute cu telefonul mobil sunt foarte bune.
 • Fotografii cu obiecte pe care vrei să le ai acum și pe care vrei să le păstrezi și să le integrăm în noua amenajare
 • Fotografii inspiraționale care ilustrează atmosfera pe care ți-o dorești în amenajarea ta. Pot fi fotografii de interior, alături de fotografii de obiecte care îți plac.
 • Trimite cele de mai sus la office@andaroman.ro Vom reveni cu o ofertă de preț în cel târziu 2 zile lucrătoare.
 • După încasarea plății vom reveni cu formularul e-Design pe care te rugăm să ni-l trimiți înapoi completat.
 • Termen de predare: 1—2 săptămâni de la primirea formularului completat.
 • Relaxaeză-te și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de toate detaliile. În 2 săptămâni de la primirea formularului completat te vei bucura de o nouă viziune asupra spațiului tău.
Ești interesat de opțiune e-Design?
 • Completează formularul e-Design;
 • Trimite-ne formularul completat, alături de fotografii și RLV;
 • Efectuează plata;
 • Relaxează-te și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de toate detaliile. În 2 săptămâni te vei bucura de o nouă viziune asupra spațiului tău;
 • Notă. Dacă ai nevoie de ajutor în timpul implementării proiectului poți programa o ședință de consultanță. Prețul unei ședințe de consultanță este de 100 € / oră +tva, de plătit în lei la cursul BNR din ziua plății.
Questionnaire

  1. Ce stil ai vrea să obții în spațiul tău?


  2. Ce gamă cromatică preferi în general?


  3. Ce fel de lemn preferi în general?

  4. Ce fel de accente de metal preferi în general?

  5. Ce fel de țesături preferi?


  6. Care este spațiul / încăperea pe care vrei să o amenajezi?
  Te rugăm să ne trimiți RLV-ul sau o schiță desenată de tine. Notează pe fiecare latură de perete dimensiunile acestuia. Te rugăm să măsori și înălțimea încăperilor, dimensiunile ușilor, ferestrelor, caloriferelor, înălțimea parapetului. Notează și locurile în care se găsesc prize. Notează cu 2 linii acolo unde există o fereastră.
  Te rugăm să ne atașezi RLV-ul sau schița.

  Dacă deții mai multe fotografii poți atașa un link de transfer — via wetransfer.com

  7. Care este bugetul tău pentru această amenajare?

  8. Care este obiectivul tău în această amenajare? Care sunt nevoile tale de la acest spațiu?
  Descrie cum vrei să folosești aceste încăperi? De exemplu în living ai putea să vrei să primești oaspeți, să dai mese, sau poate ai vrea să integrezi un spațiu de lucru, un birou, o cameră este destinată relaxării, cititului, yoga, etc. Cu cât ești mai specific în descrierea modului în care vrei să folosești spațiul, cu atât mai bine.

  9. Cine va locui / lucra în acest spațiu? Ce preferințe ai? Care este modul de viață, ce nevoi are fiecare dintre cei care vor locui / lucra în acest spațiu?
  De exemplu ar putea exista copii care își doresc o măsuță de lucru, sau un pat mai special, sau poate vrei să organizezi eficient un birou în care lucrează mai multe persoane, etc.

  10. Ce obiecte pe care le ai acum ai vrea să le păstrezi și să le integrăm în noua amenajare?
  Te rugăm să ne atașezi fotografiile cu aceste obiecte.  Dacă deții mai multe fotografii poți atașa un link de transfer — via wetransfer.com

  11. Alte detalii pe care crezi că trebuie să le cunoaștem ca să putem realiza o amenajare foarte reușită?

  Ai nevoie de ajutor?

  Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

  t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111Luni — Vineri. 11am — 7pm