Servicii de Design Interior

Services
Proiectul de design interior presupune mai multe etape detaliate mai jos:

Etapa 1

1. Vizita de evaluare a imobilului, fotografii de documentare, discuții preliminare cu beneficiarul pentru stabilirea preferințelor legate de stil, a nevoilor, funcționalităților, discutarea zonelor problematice, etc. Realizarea unui panou inspirațional, un mood-board care conține imagini de referință ale beneficiarului, imagini cu interioare și/sau obiecte care îi plac.

Etapa 2

2. Realizarea RLV-ului spațiului de amenajat. În situația în care beneficiarul are un RLV, verificarea cotelor și efectuarea de măsurători acolo unde cotele lipsesc.

Etapa 3

3. Propuneri de compartimentare, sau recompartimentare a spațiului pe planuri. Obiectivul acestei etape este de a crea eficiență în funcționalitatea spațiului: definirea zonelor de circulație, dezvoltarea planurilor de mobilare, amplasarea echipamentelor.

Etapa 4

4. Propunerea unui concept de amenajare ilustrat printr-un mood-board. Acesta are în vedere pardoseli, tratament pereți, elemente de mobiler, etc. Acesta va conține o combinație de elemente care sugerează atmosfera care se dorește a fi obținută.

Etapa 5

5. Planuri de mobilare 2D. Opțional, se pot reliza randări 3D. Acestea se vor tarifa separat.

Etapa 6

6. Plan de electrice cotat, cu poziționarea surselor de iluminat, al prizelor, întrerupătoarelor.

Etapa 7

7. Realizarea schițelor tehnice cotate pentru pieselor de mobilier personalizate și realizate la comandă. (dressing-uri, dulapuri, biblioteci, separatoare cameră, mobilier baie, etc).

Etapa 8

8. Alegerea obiectelor sanitare cu indicarea furnizorilor.

Etapa 9

9. Alegerea obiectelor de iluminat din portofoliul AR cu predarea ofertelor și specificarea termenelor de livrare, propunerea întrerupătoarelor. Întocmirea unei liste de întrerupătoare conform necesarului de proiect.

Etapa 10

10. Indicarea finisajelor de pardoseli, calcularea suprafețelor și a cantităților necesare pentru placări de pardoseli,indicarea unui model de plintă cu indicarea furnizorilor. Predarea stereotomiilor în șantier și supravegherea implementării corecte.

Indicarea finisajelor de pereți cu indicarea vopselei, tapetului sau a altui tratament de perete cu indicarea furnizorilor. Calcularea suprafețelor și necesarului de vopsea sau tapet.

Etapa 11

11. Propunerea de uși, mânere de uși, cu indicarea furnizorului. Propunerea de modificări ale finisajului sau de înlocuire a tâmplăriei ferestrelor, acolo unde e cazul.

Etapa 12

12. Planuri și schițe tehnice pentru mobilierul de bucătărie. Compartimentarea acestui mobilier se va face împreună cu beneficiarul în funcție de nevoile și preferințele acestuia.

Etapa 13

13. Propunerea unei scheme de mobilare pe încăperi, predarea de mood-board-uri, ilustrate prin colaje, pe fiecare încăpere în parte. Predarea de oferte de obiecte de iluminat, obiecte de mobilier conform schiței de mobilare agreate în prealabil de beneficiar. Ofertele vor conține fotografie de produs, descriere, caracteristici, preț, termene de livrare. Aceste oferte vor fi făcute din portofoliul nostru care conține numeroși furnizori din toată lumea. Opțional, se pot reliza randări 3D. Acestea se vor tarifa separat.

Etapa 14

14. Alegerea de țesături pentru draperii,perdele cu indicarea furnizorului. Propunerea de sisteme de galerii pentru draperii, perdele, rulouri romane, etc și propunerea unor specialiști care au expertiză în croirea și montajul de draperii și perdele. Coordonarea procesului de la concept până la instalare. (de la schițe care detaliază detalii de croire, tivuri, căptușeli, etc, transport țesături la atelierul de croitorie,managementul termenelor de execuție, instalare).

Etapa 15

15. Vizite la șantier pentru supervizare de șantier, atunci când e nevoie.

Etapa 16

16. Managementul comenzilor, centralizarea comenzilor și a transporturilor de obiecte de mobilier, înclusiv transport la locație. La cererea beneficiarului, oferim contra cost, servicii de transport și montaj al obiectelor de mobilier și al obiectelor de iluminat, cu colectarea materialeleor de ambalaj.

Etapa 17

17. Propunerea de covoare, perne, cuverturi, elemente decorative și alte detalii care creează ambianța spațiului.

Etapa 18

18. Propunerea unor soluții personalizate, unice pentru anumite zone în funcție de spațiu, provocări și disponibilitatea clientului de a ieși din tipare.


Centralizarea și managementul tuturor comenzilor de către noi salvează foarte mult timp și efort pentru beneficiarii noștri, ceea ce credem că este un mare avantaj în ziua de astăzi.

Deținem un portofoliu vast de furnizori de mobiler, obiecte de iluminat, covoare, țesături, tapet, înterupătoare, placaje ceramice, oglinzi, decorațiun, dar și obiecte vechi, unicat. Colaborăm cu multe din brandurile cunoscute și consacrate, dar și cu ateliere mici, de familie care realizează obiecte în serie mică. De asememena, avem propriul atelier de producție, ceea ce ne permite să imaginăm și apoi să producem manual diferite obiecte de mobilier adapatate fiecărui proiect.

Prețul unei ședinte de consiliere: 100 € +tva / oră
Ai nevoie de ajutor?

Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
Luni — Vineri. 11am — 7pm

Închiriere Spațiu

Services

Spațiul nostru poetic poate fi închiriat pentru ședințe foto sau filmări. Colaborăm cu case de producție, scenografi și agenții de publicitate, precum și cu persoane fizice interesate în realizarea unei ședințe foto în scenografia spațiului nostru.

În aceast tip de colaborare închiriezi atât spațiul, cât și scenografia. (styling-ul spațiului cat și recuzita).

Poți închiria o cameră sau mai multe și putem opera anumite modificări în scenografia camerei, în funcție de nevoile proiectului tău. Menționăm că pe durata ședinței foto sau a perioadei de filmare interzicem consumul de alcool sau orice alt tip de droguri sau substanțe interzise de lege în incinta sau în curtea imobilului în care funcționăm.

Dacă ești interesat de o colaborare, trimite-ne formularul completat pe adresa de email orders@andaroman.ro pentru o ofertă personalizată.
formular închiriere spațiu

  Scopul închirierii de spațiu.


  Zona ce se dorește închiriată.


  Ai nevoie de ajutor?

  Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

  t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
  Luni — Vineri. 11am — 7pm

  Închiriere Obiecte & Produse

  Services
  Ai nevoie de ajutor?

  Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

  t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
  Luni — Vineri. 11am — 7pm

  Styling

  Services
  Ai nevoie de ajutor?

  Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

  t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
  Luni — Vineri. 11am — 7pm

  Consultanță

  Services
  Ai nevoie de ajutor?

  Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

  t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
  Luni — Vineri. 11am — 7pm

  e-Design

  Services

  Îți oferim servicii de design interior indiferent de locația în care te afli. E-Design este o opțiune simplă, adaptată vremurilor actuale, în care vei primi toate materialele (proiectul de amenajare) via email și vei putea să îl implementezi în ritmul propriu. Comunicarea se va face pe e-mail și video-calls.

  E-Design este o variantă de colaborare flexibilă, se adaptează nevoilor tale: este alegerea ta dacă vrei să îți amenajezi toată casa, o încăpere sau doar o anumită zonă din casă. Noi ne bucurăm să lucrăm împreună!

  Ce conține proiectul e-Design?

  • Planșă inspirațională (maximum 2 variante diferite) ilustrată printr-un colaj. Aceasta include obiecte de mobilier, obiecte de iluminat, tratament pereți (vopsea, tapet, etc), tratament pardoseală, tratament ferestre, decorațiuni, paletă cromatică;
  • Planuri de mobilare 2D;
  • Listă de obiecte de mobilier, obiecte de iluminat, decorațiuni, etc. cu indicarea furnizorilor, prețurilor, termene de livrare.

  Avem nevoie de la tine de următoarele:

  • RLV (dacă nu ai un RLV poți măsura spațiul de amenajat singur. Vom avea nevoie de o schiță desenată a interiorului de amenajat care să includă și înălțimi, uși, ferestre, calorifere).
  • Fotografii de ansamblu ale interiorului de amenajat ( cel puțin 2) și fotografii din fiecare colț al încăperii. (4 fotografii). Fotografiile făcute cu telefonul mobil sunt foarte bune.
  • Fotografii cu obiecte pe care vrei să le ai acum și pe care vrei să le păstrezi și să le integrăm în noua amenajare
  • Fotografii inspiraționale care ilustrează atmosfera pe care ți-o dorești în amenajarea ta. Pot fi fotografii de interior, alături de fotografii de obiecte care îți plac.
  • Trimite cele de mai sus la office@andaroman.ro
   Vom reveni cu o ofertă de preț în cel târziu 2 zile lucrătoare.
  • După încasarea plății vom reveni cu formularul e-Design pe care te rugăm să ni-l trimiți înapoi completat.
  • Termen de predare: 1—2 săptămâni de la primirea formularului completat.
  • Relaxaeză-te și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de toate detaliile. În 2 săptămâni de la primirea formularului completat te vei bucura de o nouă viziune asupra spațiului tău.

  Ești interesat de opțiune e-Design?

  • Completează formularul e-Design;
  • Trimite-ne formularul completat, alături de fotografii și RLV;
  • Efectuează plata;
  • Relaxează-te și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de toate detaliile. În 2 săptămâni te vei bucura de o nouă viziune asupra spațiului tău;
  • Notă. Dacă ai nevoie de ajutor în timpul implementării proiectului poți programa o ședință de consultanță. Prețul unei ședințe de consultanță este de 100 € / oră +tva, de plătit în lei la cursul BNR din ziua plății.

  Questionnaire

   1. Ce stil ai vrea să obții în spațiul tău?


   2. Ce gamă cromatică preferi în general?


   3. Ce fel de lemn preferi în general?

   4. Ce fel de accente de metal preferi în general?

   5. Ce fel de țesături preferi?


   6. Care este spațiul / încăperea pe care vrei să o amenajezi?
   Te rugăm să ne trimiți RLV-ul sau o schiță desenată de tine. Notează pe fiecare latură de perete dimensiunile acestuia. Te rugăm să măsori și înălțimea încăperilor, dimensiunile ușilor, ferestrelor, caloriferelor, înălțimea parapetului. Notează și locurile în care se găsesc prize. Notează cu 2 linii acolo unde există o fereastră.
   Te rugăm să ne atașezi RLV-ul sau schița.

   Dacă deții mai multe fotografii poți atașa un link de transfer — via wetransfer.com

   7. Care este bugetul tău pentru această amenajare?

   8. Care este obiectivul tău în această amenajare? Care sunt nevoile tale de la acest spațiu?
   Descrie cum vrei să folosești aceste încăperi? De exemplu în living ai putea să vrei să primești oaspeți, să dai mese, sau poate ai vrea să integrezi un spațiu de lucru, un birou, o cameră este destinată relaxării, cititului, yoga, etc. Cu cât ești mai specific în descrierea modului în care vrei să folosești spațiul, cu atât mai bine.

   9. Cine va locui / lucra în acest spațiu? Ce preferințe ai? Care este modul de viață, ce nevoi are fiecare dintre cei care vor locui / lucra în acest spațiu?
   De exemplu ar putea exista copii care își doresc o măsuță de lucru, sau un pat mai special, sau poate vrei să organizezi eficient un birou în care lucrează mai multe persoane, etc.

   10. Ce obiecte pe care le ai acum ai vrea să le păstrezi și să le integrăm în noua amenajare?
   Te rugăm să ne atașezi fotografiile cu aceste obiecte.   Dacă deții mai multe fotografii poți atașa un link de transfer — via wetransfer.com

   11. Alte detalii pe care crezi că trebuie să le cunoaștem ca să putem realiza o amenajare foarte reușită?

   Ai nevoie de ajutor?

   Contact our Customer Service for any questions regarding this item.

   t. +40 21 318 8012 / +40 751 999 111
   Luni — Vineri. 11am — 7pm