Simon Schmitz

DCW ÉDITIONS PARIS

După absolvirea Școlii de Arte din Hamburg (2017), Simon Schmitz își înființează propriul studio de design în Hamburg, Germania. În acest context descoperă libertatea, autonomia, dar și responsabilitatea de a fi designer. Așa cum spune designerul, aici a descoperit totul despre formă, material și, cel mai important, despre proces.

DCW Editions este un producător de obiecte: obiecte cu rădăcini în trecut, cu utilitate în prezent și cu viziune în viitor. Toate acestea au trei lucrurui în comun: sunt foarte bine concepute, au un design excepțional și sunt foarte bine făcute.

Produsele DCW sunt epitome pentru obiecte ca însoțitoare într-un mod de viață armonios, obiecte care sunt concepute să reziste în timp și să fie un liant între generații.

Dar nu nostalgia pentru trecut este ceea ce animă procesul de producție al DCW, tot ceea ce contează cu adevărat este producția unor obiecte care sunt adevărate, oneste și care trec testul timpului. Variatele colecții — Lampe Gras, Mantis, In The Tube, Here Comes the Sun, etc., sunt toate în dialog unele cu altele, ca expresie a determinării DCW de a produce obiecte care sunt relevante și vor fi relevante mult timp de acum înainte.

designed by

Simon Schmitz